Montenegro consultation center

Dobro došli u Konsultativni centar! Ovaj vodič je osmišljen tako da vam pomogne u kretanju kroz našu platformu, učešću u konsultacijama, pristupanju resursima i pružanju povratnih informacija koje će nam pomoći da konstantno unapređujemo naše usluge. Iskreno vaš, Altogether!

Pristup Konsultativnom centru – Konsultativnom centru može se pristupiti preko naše internet strane ili mobilnog telefona  kreiranih za jednostavnu navigaciju i jedinstveno korisničko iskustvo. Dovoljno je samo da posjetite našu internet stranu. Kada ste na platformi, možete se prijaviti pomoću svojih jedinstvenih korisničkih akreditiva. Ukoliko još uvijek nemate nalog, možete se registrovati tako što ćete kliknuti na dugme „Prijavi se“ i slijediti dalja uputstva.

Pristup resursima – Nakon što se prijavite, možete pristupiti širokom spektru resursa sa početne stranice. Pored našeg programa za samostalno učenje, ovi resursi uključuju dokumente, članke, vebinare, video zapise, linkove koji se odnose na direktive EU, propise, informacije o našem projektu i druge relevantne informacije. Resursi su kategorisani po temama radi lakše navigacije. Kliknite na kategoriju po svom izboru, kako biste pristupili odgovarajućim resursima. Neki resursi mogu biti dostupni za preuzimanje, dok se drugi mogu pogledati direktno na platformi.

Učešće u konsultacijama –  U konsultacijama možete učestvovati pojedinačno ili grupno, u zavisnosti od vrste konsultacije. Da biste se pridružili konsultacijama, kliknite na tab „Konsultacije“ na početnoj stranici platforme. Ovo će vam pokazati listu tekućih konsultacija u kojima možete da učestvujete. Svaka konsultacija ima kratak opis i dugme „Enter”. Kliknite na „Enter“ da biste se pridružili konsultacijama. Tokom konsultacija, moći ćete da komunicirate sa ekspertima i drugim zainteresovanim stranama, da postavljate pitanja i učestvujete u diskusijama.

Konsultacije sa ekspertima –  Jedna od osnovnih karakteristika Konsultativnog centra je dostupnost eksperata za onlajn i oflajn konsultacije. Eksperti su profesionalci iz različitih oblasti relevantnih za naš projekat i dostupni su da vam pomognu oko svih nedoumica, da vam pruže smjernice i omoguće plodnu diskusiju.

  • Onlajn konsultacije – Za onlajn konsultacije možete zakazati sastanak sa dostupnim ekspertom preko funkcije „Zakažite konsultacije“ na našoj platformi. Kada izaberete datum i vrijeme, termin će biti potvrđen na osnovu dostupnosti eksperta.
  • Oflajn konsultacije – Ukoliko više volite konsultacije licem u lice, možete dogovoriti oflajn konsultacije u jednom od naših oflajn konsultativnih centara.
  • Dostupnost i raspored – Naši eksperti su dostupni za konsultacije u proseku 4 dana mjesečno u svakoj zemlji. Međutim, dostupnost može da varira u zavisnosti od eksperta i zemlje.
  • Radni dani –  Radni dani eksperata biće unaprijed najavljeni i promovisani. Ove detalje možete provjeriti na platformi ili primati obavještenja, ukoliko se odlučite za njih. Ovaj sistem vam omogućava da unaprijed isplanirate svoje konsultacije.
  • Nacionalni eksperti –  Imamo tim nacionalnih stručnjaka iz Srbije, Crne Gore, Španije, Rumunije, Portugala, Poljske i Njemačke. Oni će preko konsultativnog centra omogućiti konsultacije tokom 12 mjeseci. Ovi profesionalci su dobro upućeni u svoju oblast i imaju kapacitet da pruže konstruktivne savjete i smjernice.
  • Spoljni eksperti – spoljni eksperti igraju ključnu ulogu u našim konsultativnim centrima. Oni pomažu da se dođe do radnika i poslodavaca, u uključivanju zainteresovanih strana u konsultativne centre i pribavljaju analize zainteresovanih strana. Pored toga, zaduženi su i za  provjere i poboljšanja platforme za samostalno učenje.

Cilj našeg procesa konsultacija je da olakšamo efikasnu razmjenu informacija i osiguramo da vaša pitanja i nedoumice budu upućena na adekvatnu adresu. Naši eksperti su tu da vam pruže podršku, bilo da ste radnik, službenik, poslodavac, dio javnosti ili član sindikata. Vaše učešće je izuzetno značajno i dobrodošlo.

Pružanje povratnih informacija

Vaše povratne informacije su nam izuzetno važne. Pomažu nam da razumijemo vaše potrebe i poboljšamo naše usluge. Da biste pružili povratne informacije, kliknite na tab „Povratne informacije“ na početnoj stranici. Od vas će biti zatraženo da ocijenite svoje iskustvo sa konsultativnim centrom i date sve preporuke i prijedloge za poboljšanje. Vaši odgovori će biti anonimni i korišćeni isključivo u svrhu unapređenja usluge. Druga opcija je sljedeća: posle svake konsultacije pojaviće se formular za povratne informacije. Možete ocijeniti konsultacije i dati komentare ili sugestije.

Tehnička podrška

Ukoliko naiđete na bilo kakve tehničke poteškoće dok koristite konsultativni centar, kliknite na tab „Pomoć“ ili „Podrška“. Možete opisati svoj problem, a naš tim tehničke podrške će vam pomoći u što je moguće kraćem roku.

Naš konsultativni centar je osmišljen tako da bude jednostavan, informativan i da služi kao platforma za saradnju. Nadamo se da će ovaj vodič učiniti vaše iskustvo sa nama efikasnijim i produktivnijim. Vaše učešće i povratne informacije veoma su važni, jer nastojimo da kontinuirano poboljšavamo našu platformu i usluge. Uživajte u putovanju sa nama! Iskreno vaš, Altogether!